Dominik Moskalenko

Szef kuchni Marina Śniardwy

Restauracja

Restauracja w naszym hotelu to przede wszystkim wyśmienita kuchnia oraz piękny widok na Jezioro Śniardwy.

W menu klienci mogą znaleźć potrawy kuchni europejskiej przygotowanych z najlepszych produktów. Świeże składniki, które pochodzą od okolicznych dostawców zapewniają wyśmienity smak potraw. Doświadczony szef kuchni Dominik Moskalenko przygotował specjalnie opracowane menu dla naszego hotelu.

Dominik Moskalenko to szef kuchni i doradca kulinarny Sokołowa SA. Sztuki kulinarnej uczył się od najlepszych na świecie restauratorów m.in. Pawła Oszczyka i Bernarda Lussiana. Był szefem kuchni w restauracji Pomidoro w Konstancinie Jeziornej, a w Amber Room przy Polskiej Radzie Biznesu uczył się fachu od samego Wojciecha Modesta Amaro. Jest współtwórcą różnych restauracji, które zaskakują smakiem i zadowalają nawet najbardziej wymagającego gościa. Aktualnie poza współpracą z Sokołowem, Dominik Moskalenko pracuje dla naszej hotelowej restauracji Marina Śniardwy.